fredag 28 januari 2011

Jättekul!

Nu har jag vunnit garn igen, jag som aldrig vinner. Men tydligen så är väl garn det som jag är ämnad för då! Vinsten är från Stickas stickexplosion. Har redan börjat sticka ett par vantar med dalahäst på med vinstgarnet och vitt ullgarn. Mönstret är jättefint och passar väl bra för e´ kulla att sticka.

Måste visa också vilka trevliga gäster vi har på gården. Vet att inte alla tycker om att ha dom i trädgården, men dom bodde ju här först så det är ju egentligen vi som är inkräktarna.

fredag 21 januari 2011

Inventering...



... har jag haft både i garnlager och alsterlager. En hel del både här och där! Vad gäller garnlagret så har jag stickat upp lite eftersom det är ett par syfestivaler på gång. Vill ju köpa nytt o fint garn. Det går ju inte att låta bli, så det känns skönt att ha stickat upp lite av lagret. Tyvärr så syns det väl inte så mycket att det har minskat. Men jag hinner väl sticka upp lite mer innan inköpen blir.
Vad gäller alstren så var det lite där också som har legat på hög ett tag. Sånt som jag tyckte var kul att sticka och trodde att jag passade i. Men lite missar blev det och lite för mycket av en del alster. Så det får bli presenter till några vare sej dom vill eller inte. Och lite till salu också kanske.