tisdag 27 september 2011

Så här fint...

... blev garnet barnbarnet färgade. Nu ska det torka och nystas innan det blir vantar av det. Bild kommer senare på vantarna.

Ett par vantar till hennes farmor är klara för användning snart. Och pulsvärmare av garnet jag köpte i Gibraltar.

söndag 25 september 2011

Färga garn...

...med barnbarnet idag. Hon beställde oranga vantar, men den färgen har jag inte i garnförrådet. Men vitt har jag och färg att färga med har jag. Så det var bara att sätta igång! Det blev några färger mer och det blir nog fina vantar som hon blir ensam om att ha.

Hennes kommentar under färgningen var "Du är inte klok du farmor". Kan så vara...

söndag 18 september 2011

Ännu fler sjalar!

Men nu tar jag en sjalpaus och ägnar mej åt lite vantar ett tag istället.

Visar här vilken skillnad det blir när en sjal är blockad. Den ceris/bruna är en Gratitude som är blockad och klar. Den rosa, Ingrid, visar före och efter.

söndag 11 september 2011

Då var mässhelgen över...

...på Dala syfestival för den här gången. Har varit där med syster och två stickdamer till i tre dagar i Stickas regi. Trevligt, men inte så många besökare synd nog. Det var ju lite andra aktiviteter i kommunerna den här helgen också så!

Sen var det mycket fint dom övriga utställarna hade också, och en del av deras varor hoppade ner i min väska. Så kan det bli!!! Lite tid vill jag ha nu så jag kan börja leka med det. Tror nog jag har nån semesterdag kvar...

torsdag 8 september 2011

Börjat packa lite...

...alster m.m. som ska med till Dala- syfestival som blir i Romme i helgen. Vi ska vara med från vår lokalgrupp i Sveriges Stickaförening. Dalmaskan heter vi! Trevligt att få vara bland alla ens intressen i tre dagar. Har en känsla av att korgen är överfylld när mässan är slut.
Färgade lite garn igår som jag tänkte ta med, men det hinner nog inte torka tills i morgon. Det får följa med på lördag.
Eftersom brevbäraren var snäll i måndags och stoppa den här kalendern i min brevlåda så blir det väl inga problem vad jag ska göra med allt mitt garn nästa år. Antar att jag kommer att tjuvstarta!


Trevlig helg alla!

lördag 3 september 2011

Sjalar...

...och sjalar!!!
En färdig, en snart färdig och en nystartad. Man kan ju inte låta det bli en lucka heller!

Och garn finns det till några till! Sjalträsket är ju lite svårt att ta sej upp ur. Men jag har inte så bråttom med det.