torsdag 26 augusti 2010

Färdiga alster...

...och ett påbörjat som också är färdigt!
Sitter här nu med höstens första, och sista hoppas jag, förkylning. Har varit med och skolat in nya små bekanta på mitt jobb som är i den åldern då man ska skaffa sej ett immunförsvar. "Fröknarna" får också en släng med av sleven. Men dom behöver nog uppdatera sitt lite också så dom klarar sej ett tag.
Då som sagt var det påbörjade färdigt. Det blev en sjal också av garnet som blev kvar från vantarna. Har börjat på ett par till vantar som som är stickade av garn jag köpte på Filtmakeriet i Kilafors. Ett jättetrevligt ställe som är värt ett besök. Tre unga människor som tagit över Kilafors gamla spinneri och tillverkar nålfilt, garn o konstsmide. En del kurser har dom också.
Nu börjar jag se fram emot vårat handarbetscafé vi har på biblioteket varannan torsdag och dom syfestivaler som blir i höst. Kul att träffas igen och få lite inspiration av varann.

5 kommentarer:

 1. Härlig sjal & vackra vantar - vill oxå kunna sticka så fina vantar =) Lägger till mig som följare :)

  SvaraRadera
 2. Underbar sjal är det egen fantasi eller finns den någonstans? Jag blir också följare är imponerad av din 2-ändstickning

  SvaraRadera
 3. Tack för att ni tycker om mina alster!
  Sjalen finns på Garnstudios gratismönster.

  SvaraRadera
 4. Hejsan
  satt och kolla runt och fick syn på din fina blogg, jag blev så förtjust i dina vantar dom är såå fina, finns det ett mönster som jag kan få tag i.
  och dina armband, är det något du säljer, jätte fina.
  HA en bra dag

  SvaraRadera
 5. Mönstren är mina egna. Ska försöka skriva ner mönstret, iallafall på dom grå här på bloggen. Dom färgade var lite krångligare.
  Jag säljer armband ibland på beställning.
  Kul att du gillar mina "verk".

  SvaraRadera