torsdag 16 februari 2012

Känns lite konstigt...


... och tomt att det inte finns en katt i huset. Ett antal katter har ju kommit och gått här i drygt 35 år. Och ingen har jag jag skaffat! Det har make, barn och fosterbarn skött om och inte mej emot! Utom den sista då som jag inte kunde göra mej av med sen jag för snart 15 år sen fick hjälpa hans mamma att ta bort fosterhinnan som hon nog inte orkade eftersom hans lillebror anlände. Nu är han i katthimlen hos flera av sina syskon och mamma och har det bra. Han mådde inte alls bra på gamla da´r och nån ny katt tror jag inte det blir här. Tror jag alltså!!!
Vad gäller stickning så stickas det just nu februarivantarna ur vantkalendern. Sen blir det att sticka lite ur Vantboken jag fick i present. Tur att jag har mycket garn i lagret som passar. Men liiite till bara ska jag köpa på Syfestivalen på lördag. Måste ju bara ha lite "godis" att packa upp och klämma på när jag kommer hem.

4 kommentarer:

 1. Ja det är eländigt när man blir av med sina fyrbentingar , jag har en av mina damer är 18 år nu men hon börjar sacka lite, men jag är glad för varje dag hon och den lite yngre är med mig.
  Vilka fina färger du har på vantarna, fint mönster.
  Hoppas du får en bra dag
  kram

  SvaraRadera
 2. Förstår att det blir tomt. Vill inte ens tänka på när min stora lufs går bort. Han är redan 7 år. *hm* Vantarna ser jättefina ut. Hoppas du får trevligt på mässan. Kram =o)

  SvaraRadera
 3. Usch, det är det som är de värsta med dom där djuren, det blir så tomt efter dom...
  Blir spännande och se vad du får med dig hem! Jag har gjort en lista, den brukar ju spricka direkt :)

  SvaraRadera
 4. Ja det är förunderligt hur de fattas oss när de försvinner. Vissa av våra hundar och katter är saknaden enorm efter.
  Vad gäller vantar förstår jag dig så väl. Det är så himla roligt att sticka vantar och mycket av garnerna som finns hemma passar ju till just vantar.

  SvaraRadera