tisdag 17 april 2012

Lite sen sist...

Påsken blev inte så glad som jag tänkte mej! Kroknade i feber på långfredag och stickade inte på TVÅ dagar. Då är man riktigt sjuk. Sjukskriven hela veckan sen och då är det tur att det finns garn, stickor och mönster. Fick ett fint paket i brevlådan med en garnvinst också.
Stickat klart vantbeställningen, en sjal och börjat på ett par sockor.Lite "jobb" fick jag när jag upptäckte ett ullgarnnystan med väldigt många ändar. Synade mitt garnlager och hittade lite "skräp" som jag tror kan vara malspår. Fyllde frysen med garn och har beställt röd cedertä + olja. Så nu ska dom väl bli rädda, malen. Hade hängt lavendelknippen bland garnerna i höstas och när jag rumstrerade om i lagret fick jag se en massa små svarta "malägg". Klämde ihjäl en massa ägg innan jag fattade att det var lavendelfrön!

5 kommentarer:

 1. men skitt o fyfabian så tråkigt.. Jag brukar ha mal i källaren i socklådan..där hade de kalasat i fjol så jag kastade faktiskt flere par...köpte då en påse med cederträ...o jag tycker att det ha hjälpt.. men jisses om man skulle få det i garnlådan.. det vill jag inte ha.!!Fina sockor du stickar..o vantarna är en DRÖM!!! ha de fint.

  SvaraRadera
 2. Du är verkligen produktiv! och allt du gör är s¨himla superfint - helt otroligt! det lät inte kul alls med småkryp i garnet, ska nog införskaffa mig röd cederträ + olja jag med i förebyggande syfte.

  SvaraRadera
 3. Så fina dina vantar är.
  Och sockarna kommmer att bli hur fina som helst.
  Ja det är bra att gadera sig för ohyra.
  Hoppas du får en bra dag
  kram

  SvaraRadera
 4. Hoppas du är frisk nu
  Rött cederträ har jag sett på Designtorget. Berätta om olja, vilken? Hur?
  Du stickar alltid så vackra saker

  SvaraRadera
 5. Hoppas att du vinner mot odjuren. Lite nyfiken var hittar man mönstret till sockarna som du stickar? E-A

  SvaraRadera