söndag 23 september 2012

Det är då för tur...

... att det finns stickning. Efter en jobbig sensommar då jag känt att nåt inte varit bra men inte förstått var det var. Och jättejobbiga veckor med magsår och panikångest/depression så har i alla fall min sticklust hållit i sej någorlunda. Värre var det med matlusten, så några kilo lättare är jag nu, men det håller jag på att ta igen. Det här är nog det värsta jag varit med om tror jag. Har fått medicin och det känns bättre nu och hoppas det blir ännu bättre om några veckor. Nu kan jag förstå alla som har och har haft ångest. Fruktansvärt! Min stackars snälla "gubbe" har fått hålla mej sällskap och ingen mat har han fått heller. Jodå, han fixade så att vi fick mat båda två. Han är guld värd!
Nu ser jag fram emot syfestivalen i oktober och hoppas på mycket inspiration då.
Mina kattvantar är klara och en Traveling Women har det också blivit på dom här veckorna. Har påbörjat en mössa med katter till yngsta barnbarnet också. Sen blir det nog mer vantar.

Stickning ÄR bra!!!

4 kommentarer:

 1. Stickning är medicin! Fast ibland kan man behöva annan medicin också. Skönt att du fått hjälp! Har du provat KBT, kan funka mot ångest...

  SvaraRadera
 2. Jag har varit där du är nu, och vet så himla väl vad du går genom! Det är precis som du skriver, det är det värsta jag också varit med om, det ligger liksom helt utanför ens kontroll när man väl drabbas, i alla fall till att börja med.
  Det kommer att bli ännu bättre, det gäller dock att acceptera att det tar sin lilla tid att komma igen helt igen. Va bra att din sticklusta hållit i sig det är nog till stor nytta nu.
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. ojoj.. magsåg o allt annat.inge bra som Albin brukar säga.. men det är tur att du fick medussin..o mår bättre nu! Jisses så fina vantar o sjal! Må så gott o kram.. Christine

  SvaraRadera
 4. Oj oj det där lät inte trevligt, jag hoppas att det ska bli så bra igen för dig.
  Men dina vantar är ju så himla fina.
  Många kramar att du blir bättre.
  Ingvor Farmors Pyssel.

  SvaraRadera