lördag 13 oktober 2012

Energin åter!

Har nog fått tillbaka min energi nu tror jag. Tvättat köksfönster och färgat 2 hg garn på samma förmiddag var det längesen jag ens kunde tänka mej att göra. Skönt i alla fall att känna mej som folk igen. Men ibland kanske det är bra att åka på en sån här pärs också. En tankeställare på vad som är viktigt i livet.
Att färga ett par härvor garn känns som att få lite nytt garn. Inte så dumt nu när ekonomin är lite ansträngd.


Sonens vantar klara och en sjal också som nån kan få i julklapp. I år blir det home-made som gäller vare sej dom vill eller inte. Måste ju få slut på garn så jag får köpa lite nytt. ska ju på Syfestival nästa helg så. Fast jag har ju tänkt att jag inte ska handla så mycket, men vet väl hur det blir med det!

7 kommentarer:

 1. Hemmagjorda presenter tycker jag slår allt färdigköpt. Bättre kvalité och välgjort. Vet hur det är med de där föresatserna att inte handla. Ibland slår minnesförlusten till. Ha så kul på Syfestivalen.

  SvaraRadera
 2. Härligt när din ork är på väg tillbaka.
  Wow så snygga vantar o sjal.
  Det var länge sen jag var på syfestivalen i huvudstaden.

  Ha de gott.

  SvaraRadera
 3. Ha så jättekul på syfestivalen. Jag är nu i den svacka, som jag så småningom förstått att du varit. Skönt att höra att du kommit över den. Hur som helst toppensnygga vantar och sjal. Lite avis på din kunskap bara

  SvaraRadera
 4. Det låter bra att lite energi kommit tillbaka! Vilken dag är du på festivalen? Jag kommer att vara där på söndagen.

  SvaraRadera
 5. Vantarna var ju så häftigt mönster på, så kul.
  Och sjalen så fin, det måste ju den som får den bli jätte glad,
  Glad för att du känner dig bättre och att du fått energi tillbaka.
  Ha det gott
  kram

  SvaraRadera
 6. va skönt om energin är på topp igen. Och färga garn är ju bra!!Jag har inte gjort det nångång..skulle väl behöva va vitt el grått..ylle ??eller???Jättefina vantar!!hoho..o sjalen va fin.ha en bra helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja ullgarn passar bra och grått blir jättefint färgat.

   Radera