lördag 24 november 2012

Lite sen sist!

Fått färdigt några alster sen sist bl.a. tröjan till sonens flickvän. Fick önskemål och några bilder på hur den skulle se ut och tror jag lyckats få till den på ett ungefär. Vi får väl se när hon kommer hit till jul!
Ett par tvåändstickade vantar som var min tåg- och stickträffstickning i Uppsala är också klara nu och barnbarnets vantar i garnet hon färgade i somras.
Sen ett par till som är en present, men bild på dom kommer efter den 12/12 i fall mottagaren läser min blogg. Men tror inte det.
Senaste alstret är också vantar som blir present till syster som fyller år snart. Men det gör inget om hon läser det här. Hon kan få igen lite sen vi var små och hon alltid talade om vad hon köpt i julklapp till mej, så...
Några fynd blev det på julmarknaden jag var på idag på Forsnäsgården. Garnet är från får härifrån trakten. Lite kul! Det var en påse hemkokt kola också men "nån" har ätit upp dom. Konstigt!

2 kommentarer:

  1. men oj så mycket du har fått klart.. jag bara börjar på nått nytt o så vill inte nått bli klart.. haha..Men nu ska jag städa vidare för ikväll skall jag ha Ljusparty..Du va fin i tröjan..

    SvaraRadera
  2. Jättefina vantar!

    Godiset har nog ramlat ner på golvet *L*.

    SvaraRadera