lördag 23 mars 2013

Röjt lite...

... i skåp och garderob. Garderoben har inte fått så många röjningar på dom 39 år vi bott här så det var på tiden. Mycket "skrot" man glömt att man hade. Hittade bl.a. en tröja jag fick garn till av min mamma när jag fyllde 25. Trebello hette garnet. Ett par turkosa vantar jag virkade någon gång i tonåren.
I skåpen plockades knappar, band och spetsar fram och fick fin förvaring och ska inte in i skåpet igen. Och det var ju riktigt kul att sortera knappar! Jag tyckte om att leka med knappar när jag var liten och det sitter tydligen i.Ett par diplom hittade jag också. Dom hade jag helt glömt bort, men kul att hitta.

6 kommentarer:

 1. Det behövs med genongångar av tyg och garnförråd ibland. Det är så kul för det dyker alltid upp saker man inte visste att man hade. Det är nog dags att röja här med. Trevlig helg

  SvaraRadera
 2. Kul när man hittar glömda skatter. Du var en hejare på stickning redan då vad jag förstår. Måste kännas skönt när allt är klart. Trettionio år är en lång tid och jag är sååå imponerad.

  SvaraRadera
 3. Jag älskade att kolla och leka bland mormors knappar. Och vilken lycka när jag fick just DEN asken! ;) Tröjan och vantarna är ju jättefina! Vad roligt med diplom i stickning! Har aldrig sett någon tävling i det. Önskar dig en fortsatt trevlig söndagseftermiddag! =o)

  SvaraRadera
 4. Jag älskar också knappar! Jag minns "Fröken ensam hemma åker gungstol" där knapparna var pengar, det lekte vi jättemycket!

  SvaraRadera
 5. Åå så spännande att kolla runt bland dina knappar, jag gillar knappar.
  Så fint du har gjort.
  Hoppas din Påsk helg blir trevlig och solig.
  kram

  SvaraRadera
 6. åhh va det skulle ha vart spännande att röja i den garderoben..du hittade mycket fint!! Inte undra på att du fick diplom i en sticktävling..du är ju så himla bra på just den saken.Knappar bara tycker jag är så HÄRLIGT.. jag har oxå dem i olika burkar för färgernas skull..Glad Påsk till dej.

  SvaraRadera