måndag 1 juli 2013

Återbruk och ta tillvara!

Har ägnat min första lediga sommarvecka med att ta itu med ett överblivet rum som mest har varit ett rum där vi stuvat in diverse grejor som inte används. Har stuvat iväg grejorna på andra platser och det gick så bra så.
Jag har plockat ihop lite möbler som bara stått och skräpat och det enda det kostat att få till ett "nytt" rum är två burkar färg och ett par penslar. Svart visste jag att jag skulle ha och frågade sen jag yngsta barnbarnet vad hon tyckte. Rosa... ljusrosa!!! Så det blev ljus Hello Kitty-rosa.  Riktig fin färg och hoppas hon tycker det blev fint när hon ser det sen. Misstänker att jag får bannor för det svarta.
Rummet har jag tänkt ha som stickrum (ett till)  och kanske ha stickcafén eller stickbub som min son föreslog. Ingen dum idé! Vi får se vad det blir! Hur som helst så är det mycket trevligare nu och jag är inte klar än. Mer målat ligger på tork! Hittar bara mer o mer gammalt "skit" som nästan blir som nytt med lite färg. Och svart/rosa får det väl bli tills färgen är slut, men sen ger jag mej tror jag.
 Kul är det i alla fall och jag har en väldigt förvånad gubbe. Han har nog aldrig sett mej röja så här mycket förr. Och inte kan han hjälpa mej så mycket heller med en väldigt ond rygg. Men det är kanske därför jag satt igång. Det blir liksom en utmaning att visa att jag KAN!!!
3 kommentarer:

 1. Nåt fel blev det! Vilka jättebilder!

  SvaraRadera
 2. Strunt i det då ser man, men det är väl kul när man ändrar och målar och bara byter gardiner, kan pigga upp vilket rum som helst
  Det kommer att bli så bra när det är klart.
  Ha det gott
  kram

  SvaraRadera
 3. Det är härligt med ett speciellt hobbyrum där man kan stänga dörren och inte tvunget plocka i ordning efter sig varje gång man varit där. Ha det bra.

  SvaraRadera