söndag 27 oktober 2013

Då var den över då!

Höstens syfestival!


Som vanligt har man sett fram emot den och som vanligt ska man inte köpa just nånting. Men fy vad tråkigt det skulle vara att komma hem utan mina som vanligt tunga godiskassar. Längtar redan till februari när nästa mässa blir.
Hade sällskap av syster, kusin och kompis. Kul att ha nära o kära med samma intresse. På bilden har vi en välförtjänt fikapaus.
Måste ju sätta fart att sticka upp lite ur garnlagret tills nästa resa så jag får fylla kassarna med lite nytt igen. Ett par barnvantar i tvåändstickning på gång just nu.

6 kommentarer:

 1. Jag skulle aldrig heller kunna tänka mig att lämna en hantverksmässa utan några fullproppade kassar. Det hör till att man ska hamstra allt man ser, tycker jag. Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken snygg vante! Den gillade jag! Ja, det är allt trevligt att gå med likasinnade på en sådan mässa. Annars är risken att de blir uttröttade fort och då ska man skynda sig igenom allt. Nä, då går jag hellre själv så jag kan filosofera lite. =o)

  SvaraRadera
 3. Jättefina barnvantar är det egen fantasi?

  SvaraRadera
 4. Så mycket trevligt du hade med dig hem, det är kul med sy mässa och man får så många härliga ideer när man kommer därifrån.
  HA en bra dag
  kram

  SvaraRadera
 5. Visst är det härligt med syfestivaler :-) .Skulle inte köpa annat än 4 nystan Rauma finull men kom naturligtvis hem med en del annat också. Stickar nu mönstrade vantar i ullgarnet.

  SvaraRadera
 6. Alltså Inger. Jag trodde du köpt med dej lite. Trodde dig när vi pratades vid i telefon. Det där var ju mycket och helt rätt köpt. Fin barnvante.

  SvaraRadera