måndag 12 maj 2014

Lite annat än stickning

Har stickat också så klart men ibland är det kul att testa nåt annat. T.ex. så har en gammal stol fått ett nytt utseende. Färg och en "ny" dyna. Det var kul att se vad som den var stoppad med en gång för länge sen. Träull, fetvadd och bitar av ett lapptäcke. Ett täcke som en gång i tiden var nysytt och fint.
En prova-på-kermamik-kurs i helgen var jättekul! Så kul att det riskerar att bli en ny hobby. Men vi får väl se när mina alster är färdigbrända och klara. Kanske det sprack alltihop och då spricker nog min nya hobbyplan också. Får nog hålla mej till stickning och annat jag redan kan. Men kul var det

som sagt!

4 kommentarer:

 1. Nej, man måste göra flera saker. Så länge det är kul MÅSTE man fortsätta

  SvaraRadera
 2. Hoppas inte det spricker.. du får visa sen då du har det bränt..Häftigt med ett gammalt lapptäcke, man kan ju nästan se vilka kläder det har tillverkats av..

  SvaraRadera
 3. Vad kul,!!!! Man måste testa nya saker, och alla är vi barn i början vet du väl! Du får ge det lite tid så är jag övertygad om att du snart är lika bra på det där som allt annat du tar dig an! Jag är supersugen på att gå en kurs jag också hos Pernilla :) Jag skulle vilja göra en garnskål, jag kanske kan få till en sån om en sisådär fyra fem tio år kanske om jag börjar nu.

  SvaraRadera
 4. Så trevliga saker, ska bli kul att se när det är bränt och stolen blev jätte fin.
  Ha en bra dag

  SvaraRadera