fredag 11 juli 2014

Semester!

Började semestern med att ha yngsta barnbarnet här på dagarna i två veckor. Passade på att ta med henne och mor till mina systrar en dag. Min ena syster har en fin 50-talsbod som man kan titta länge i. Mycket av våra föräldrars saker finns där så det är kul för mamma att åka dit se. Hos min yngsta syster var två av hennes barnbarn så det var kul för vårat barnbarn att träffa dom också.
Farfar fyllde år så vi fixade tårta till honom. Går bra fast man har cyklop och simfötter på. Syskonen fick komma och avnjuta den på eftermiddagen sen.
Sen har polen blivit flitigt använd i värmen. Hon fick t.o.m. i farmor!
Lite lek med katten och lite filosofiska resonemang blev det också. Hon: "Jag tänker alltid sova hos mamma o pappa" Jag: " Men när du blir stor får du ju inte plats" Hon: " Får köpa större säng" Jag: "Men när du har gift dej och fått barn då blir det ju trångt". Hon: "Jag vill inte ha barn! Måste man ha barn?" Jag: " Nej det måste man inte" Då kommer frågan jag väntat på! " Bäbisarna ligger i mammans mage... men hur kommer dom in i magen? Mitt svar! (man ska väl vara lite pedagogisk här) Jaa, dom ligger liksom i ett ägg i magen! Hon: " VAAAA lägger människor ägg???????? Hon var nöjd med svaret tror jag. Resten får hon ta med sina föräldrar så inte jag ställer till nåt.
Så mycket stickat har det inte blivit mer än ett par vantar klara ur ufo-korgen.2 kommentarer:

  1. ja barnbarn är härliga..o undran kan ju va stor om bäbisar i magen, haha...Bra med pol i denna värme! Kl är snart 24 o vi har +24 grader...

    SvaraRadera
  2. Haha! Barn har många funderingar. Inte alltid lätt att svara på ett begripligt sätt.

    SvaraRadera