måndag 2 februari 2015

Mitt nya liv!

Då var det första dagen på mitt nya liv som jobbefriad. Känns skönt samtidigt som det är lite vemodigt också. Men mest skönt faktiskt.
Jag har ju haft lite olika sysslor i mitt jobbliv men ändå i samma bransch kan man säja. Människor! Började med åldringsvård på Säters sjukhus som blev ca 12 år sen hemma i 12 år med egna och andras barn och då tonåringar sista åren till vår egen yngste blev tonåring. Då halkade jag in i barnomsorgen som vikarie i 15 år. Självvalt att vara vikarie!!! Så jag började med dom äldsta och slutade med dom yngsta. Känns som ett bra val tycker jag.
Nu har jag en massa garn som ska stickas upp och annat kul som jag vill göra. Och alla mina fina människor jag har som jag vill umgås med också. Ingen nämnd ingen glömd!
Så värst mycket i plånboken blir det inte men det var skit samma. Det var det inte förut heller. Jag har ett rikt liv ändå!
Nu får jag mata djuren också så mycket jag vill! Eller?


3 kommentarer:

 1. Låter både skönt att få vara hemma och göra vad man känner för! Snygga vantar Vilken härlig hög med garn! // Ulrica =o)

  SvaraRadera
 2. Så fina vantar du gör, jag gillar dom, och bilden nedan ser så härlig ut med garn och pärlor mm
  Ha en fin dag

  SvaraRadera
 3. Jaha så nu är du pensionär då?.. Jag har en några år tills dess..men jag får väl bestämma själv när det ska bli då man är bonde.Fina vantar du stickar!! Och en härlig garn hop du har.Ha de bra!

  SvaraRadera