söndag 6 december 2015

Det blev så tomt ovanför

Inatt 23.30 fick älskade lilla mamma träffa älskade pappa igen och nu kan inte ens döden skilja dom åt. Hoppas dom får det lika bra nu som förr men jag tror att det är ännu bättre.
Men för oss blev det tomt nu när båda är borta. Hade inte trott det skulle kännas så starkt. Dom har ju funnits så länge i mitt liv. Pappa i nästan 62 år och mamma i nästan 64 år. Båda valde december månad och samma klockslag att gå vidare. Men dom kommer att finnas kvar ändå på så många vis. Fyra barn, 12 barnbarn och pappa hann få 13 barnbarnsbarn och mamma 16 + några bonusar också. Så ett rikt fint liv fick dom och det känns så bra.4 kommentarer:

 1. Styrkekram till er..Nu är min pappa på bädden som vi säger o har varit på sjukhuset..Han va lite bättre idag så man får ju hoppas att det reder opp sej denna gång å.. Jag tror om jag minns att din pappa va lika gammal som min?.. Han har fyllt 84 nu i sommar..hur gammal va din mor då?...min är 82..

  SvaraRadera
 2. Båda mina är borta sedan länge. Pappa 1982 och mamma 1995. Ska fortfarande be pappa om hjälp med bilen eller ringa mamma och berätta vad som hänt.............ränderna går aldrig ur.

  SvaraRadera
 3. Beklagar sorgen. Många kramar från Ulrica

  SvaraRadera
 4. Beklagar sorgen. Många kramar från Ulrica

  SvaraRadera