söndag 26 juni 2011

Ett litet smulronställe till!En utflykt i dag till Norns bruk som ligger ett par mil söderut härifrån. Ett bruk med anor från mitten på 1600-talet. Vi har så mycket fina och intressanta platser runt om oss som är värda ett besök. Dalarna är inte bara runt Siljan! Det finns så mycket, mycket mer som många inte vet om att det finns. Små ställen som är bevarade och man kan gå där och föreställa sej vilket liv och rörelse det var där en gång i tiden.

5 kommentarer:

 1. Gillar verkligen dina smultronställen. Det är så intressant med de små, lite undangömda platserna.

  SvaraRadera
 2. Det är lite konstigt, för jag har en bok med sevärdheter i hela Sverige men det är inte med dessa fina ställen som du visar upp.'
  Det är jätte kul att få se och veta lite om det.
  Ja detta var mycket fint oxå.
  HA det gott
  JAg hoppas din Midsommar helg varit bra.
  kram

  SvaraRadera
 3. ja verkligen fina.. gamla hus är fina o intressanta tycker jag.. Nu skall jag gå opp o pyssla lite med täcken..skall ju sälja på marknaden den 30 juli...men vad man skall ta för ett såntdär vet jag inte..får jag lite tips av dej..

  SvaraRadera
 4. Väldigt fina bilder! Ser inbjudande ut! =o)

  SvaraRadera
 5. tusen tack för att du kika in o gratta mej...har fått många kort o sms idag o telefonsamtal oxå..o paket..som innehöll baksaker,,o fotvårdsprodukter, cd o kylskåpsmagneter...så visst e de kul..fast man "börjar bli till åren"..men ung i sinnet för det.

  SvaraRadera