söndag 12 februari 2012

Första bilderna från...

... min födelsedagspresent från alla "de mina". Hade alla mina kära här på fest ( utom yngste sonen som har lite långt att åka från Gibraltar) i går. Har haft en toppenvecka med mycket uppvaktning och fina presenter. Det gjorde inte alls ont att fylla 60!
Vantboken som har varit på min önskelista ett tag fick jag av mina snälla arbetskamrater. Och en bil fick jag också av yngsta barnbarnet. Kan hända att hon vill ha den tillbaka, men än så länge får jag leka med den.


Lägger en bild på hela familjen Nygren: Mina föräldrar, syskon och jag! Fast det har ju blivit några fler förstås under årens lopp. Så mor o far har förutom oss fyra, 12 barnbarn och snart 12 barnbarnsbarn också.

6 kommentarer:

 1. Grattis på 60-årsdagen. Du verkar ha haft ett underbart firande
  önskar Assi

  SvaraRadera
 2. Många grattiskramar på din födelsedag!

  SvaraRadera
 3. Måste vara en underbar bok att bläddra i! *bara liiite avis*
  Man får passa på att låna så länge man får. Fin bild på er!

  Du har en utmaning hos mig. =o)

  SvaraRadera
 4. Oj va bra att du fick den boken!!!Det finns så himla många fina vantar i den! O bilen, hihi, den är fin,så länge du får ha den.:O) Har du 2 systrar o en bror..precis som jag.O)Mina föräldrar har 11 barnbarn o 8 barnbarnsbarn...Va härligt va...

  SvaraRadera
 5. Så fint kort på er och föräldrarna, det är sådan som är jätte kul att ha.
  Jag måste bara säga att minstingen som gav en bil det var ingen dålig present inte så konstigt om den skulle vilja ha tillbaks den, hi hi .
  Hoppas din dag blir bra
  kram

  SvaraRadera