söndag 5 februari 2012

Mitt "examensarbete"...

...från kursen med Helene Wallin vi hade igår är klart. Vi fick lära oss sticka med flera färger så det blir fint och att klippa i stickat. En trevlig dag där tiden gick alldeles för fort. Tycker ibland att jag kan det mycket när det gäller stickning men som tur är så är det inte så. Då har jag anledning att få gå på fler roliga kurser.Sen är min "kofthäxtröja" också klar. Vi är en grupp på F.B. som stickar varsin kofta/tröja med mönster som ska vara klar till påsk. Sen blir det sockor!

6 kommentarer:

 1. men skitt.. hur länge tog det för dej att göra den klar.. jag är så långsam med tröjor..skulle väl ha tagit flere år för mej;(( Men nu håller jag på med nått som snart kommer på min 1 årsdags utlottning.. du får se sen.ha en bra kväll.

  SvaraRadera
 2. Så fin koft-tröjan blev. Det kan behövas något gott att ha nu när det är så kallt.
  Söta lappar, kul att lära sig nya saker.
  HA det gott
  kram

  SvaraRadera
 3. Den kursen skulle jag behöva gå! Tröjan är jättefin, klassiskt mönster!

  SvaraRadera
 4. Muddarna blev riktigt påsk eller somrigt härliga. Den tröjan gillade jag verkligen. Missade tydligen FBgruppen med den.

  SvaraRadera
 5. Härliga muddar i fina färger. Visst är det spännande att man aldrig blir fullärd. Jag kan hålla med att jag tycker att jag kan rätt mycket, men det finns alltid nytt att lära. Som tvåändsstickning. Men det är du en fena på så jag hoppas att jag får vända mig till dig om jag har några frågor.

  SvaraRadera
 6. Du är jätteduktig, men också öppen för nya tips och idéer. Snygg tröja också.
  Kommer du på årsmötet? Jag står i montern till och från hela syfestivalen.
  Vi kanske ses

  SvaraRadera