lördag 14 juli 2012

Perfekt sommar...

... för att få lite stickat! En sjal, Leftie, klar och en till på g. Två par vantar har det blivit också och ska vädret fortsätta så här så får man väl börja använda det stickade snart. Jag brukar inte lägga energi numera på att klaga på hur vädret är. Det kan man ju liksom inte göra nåt åt, men nu får det gärna bli lite bättre snart.Har guldbesök i helgen också av ett av barnbarnen. Och katt! Han har favorithusse med så han har det så bra han kan få.

8 kommentarer:

 1. Urtjusiga vantar! Jag har kollat in Leftiemönstert. Det verkar kul att sticka, så det får väl bli nästa projekt kanske. Just nu håller jag på med en dopfilt till mitt yngsta barnbarn.

  SvaraRadera
 2. Jag älskar fortfarande de lila vantarna finns mönstret eller är det egen design.

  SvaraRadera
 3. oj va du hinner sticka.. Jag tycker att jag just nu inte hinner med nått..skulle vilja hinna rensa o hacka mer bland mina blommor oxå.. o läsa.. men nu är det bara jobb där ute..o regnar gör det även här..snart så blir det för mycket bland säden...den stjälper o det är inte bra. ha en bra helg..o det du har stickar va sååå himla FINT!!

  SvaraRadera
 4. Vad fint du stickat. Jag blir så handlingsförlamad av allt regn. Nu sitter jag några dagar i Stocka Sjöboden men där är det också blött och kallt och få människor. Slutklagat men jag får försöka börja någon ny stickning så känns det säkert bättre.

  SvaraRadera
 5. Så flitig du är, jag har inte gjort mycket, jag får nog ta tag när semestern är över.
  Ha det gott
  kram

  SvaraRadera
 6. Sy mycket fint du gjort! De lila vantarna är verkligen snygga.

  SvaraRadera
 7. Fina vantar. De lila är ju helt otroliga. Systeryster och jag har gjort två vantmönster som vi teststickar just nu. Ska bli spännande att se hur de tar sig ut.

  SvaraRadera