torsdag 27 december 2012

Då var det vardag igen...

... och den sista av julens fem gäster skjutsad till tåget. Lite tomt blir det!
Den 23:e firade vi äldste sonens födelsedag med alla mina kära nära, mina föräldrar, barn med respektive, barnbarn och bonusson. Vi hade väl tänkt fira julafton ihop också men en magsjuka hos den äldste och yngste satte stopp för det. Våran "mellanson" med familj hade ingen lust att få magsjuka i julklapp så det var ju tur att ju träffades alla dagen före. Det blir inte alltid som man tänkt sej,men det gick ju bra ändå. Tomten med en Nisse kom i alla fall!
Juldagen hade dom piggnat till, men min mor lyckades bli sjuk då.
En fin långpromenad med dom "nyfriska" sönerna i ett vinterfint Säter på juldagen var riktigt skönt. Mata änderna vid Ljusterån får man inte missa när man är i Säter på vintern. En tradition här så det är ingen risk att dom svälter ihjäl.

Efter en dans med "snabeldraken" så ska stickningarna fram igen. Del två i mysteriestickningen kom idag. Den ska bli intressant att ta tag i.

4 kommentarer:

 1. Trevliga jul foton och vinter fotona så himla fina, våran snö som kom försvann på kvällen julafton.
  Nåja så är det när man bor på västkusten.
  kram

  SvaraRadera
 2. Tittar in och önskar dig ett Gott Nytt År. Kram

  SvaraRadera
 3. Gott nytt år till dej.Va fina bilder..ja det blir inte alltid som man har tänkt sej..äldsta dottern va hem dagen före julafton o åt risgrynsgröt...andra dottern med fam va hit på julafton på mat o julklappsutdelning..men sen skulle hon till jobbet kl 21..så det blev bråttom ..osen annicas va ju i Sverige..ja Leif va hemma.. så jag tyckte det va en lung jul..Igår(nyårsdagen) hade vi mor o far o mina syskon..så har det varit sen jag flyttade hemmifrån -77...Sköt om dej..o ha de så bra

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha inte en lung jul utan en lugn jul...för jag röker ju int.. hihi

   Radera