söndag 20 januari 2013

Mer vantar...

... och lite djur.
Plockade ihop mina vantar som jag stickat för att det är kul och för att få lite luckor i garnlagret. Luckorna blev inte så stora så det är bara att fortsätta. Det är ju syfestival snart och jag måste ju lämna plats till ALLT nytt garn jag ska komma hem med då.
Stickas mysterievatar är klara och ett par Torun på G.
När jag fotade vantarna ute kom till min lycka mina favoritfåglar, stjärtmesar, och intog lite lunch. Ska man fånga dom på bild får man vara snabb. Dom är inte kvar lång stund.Sen så tyckte jag "våran" Tom var såååå söööt när han visade sin goa kattmage. Ser ut som lånekatten blir kvar. Det brukar bli så! Vi har haft minst 7 katter och jag har inte skaffat nån... än.

5 kommentarer:

 1. men jisses va vantar du har stickat o så himla FINA!!!! vilket tålamod du har.. De med en dalahäst va fin..såg ett mönster på den..men minns inte var:( Kissemissen va fin oxå.. vår älskade stora frass Fritz har vart borta nu en några veckor..tror att han har flyttat till katthimlen..han är ju kastrerad,,o har hållit sej hemma, men ute...men nu har han inte synts till på en några veckor o inte ser vi hono heller.Han är 18-19 år..Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt fina vantar! Låter kul att åka på syfestival och jag förstår att du måste handla garn där. Ha det bra.

  SvaraRadera
 3. Vilka fina vantar du gör, dom ser väldigt goda ut.
  Och Katten så himla god, man vill så gärna klappa dom, är såååå goda tycker jag.
  HA en bra dag
  kram Ingvor

  SvaraRadera
 4. Vilken vantparad!! Så fina vantar du gjort. Ja det är lätt att fastna i vant- och/eller sockträsket. Konstigt egentligen för det är ju så tråkigt att sticka 2:an.

  SvaraRadera