söndag 29 december 2013

En vecka har gått...

... sen vår bästa, finaste, finaste , älskade pappa somnade in. Han fick ha oss fyra barn och vår mamma hos sej hela tiden. Svårt att förstå vad vi varit med om men det kändes fint och svårt på samma gång.
Nu hoppas jag han har det bra utan sjukdom och att han är med sin bror som begravdes två dagar innan pappa dog. Dom var flygintresserade båda två så dom har mycket att prata om. Dessutom är en av hans flygkompisar också där han är nu så dom kan bygga modeller hur mycket dom vill. Det finns säkert finaste balsaträet där. Min brors svärfar som han gillade väldigt mycket är också där så ensam är han inte.
Han var världens bästa pappa och vi har haft det så bra. Vi har världens bästa mamma också som vi får ta hand om nu och se till att hon får det så bra som hon kan få.En stickning har varit bra att ha när vi varit hos pappa. Det blev ett par sockor som jag ska vara jätterädd om.

3 kommentarer:

 1. En styrkekram till dej..O som du säger han har det säkert bra där han är med sina "kompisar"..allt från sjukdom o annat "skit".. Vår" vän" miste sin fru på julannandag..i magcanser, hon blev 74 år...Freddi som mannen heter va mycket hit förr då vi hade hästar o han hade hästar... jaja dessa sjukdomar. Du ska ha en bra nyår.Kram

  SvaraRadera
 2. Jag vill önska dig en god fortsättning, även om det är tungt nu.
  kram

  SvaraRadera
 3. Lite sent men i alla fall, beklagar sorgen! Massor med kramar till dig och din familj!

  SvaraRadera