lördag 14 december 2013

Lite stickat...

... och annat pyssel har det blivit. Men julbak och julpynt här hemma blir lite pö om pö just nu. Vår älskade fina pappa mår inte bra så vi syskon turas om att vara hos mor o far dygnet runt. Vi har suverän hjälp av hemtjänst och palliativa teamet också. Dom är helt otroliga! Då kan vi få tid att ägna oss åt mamma också.
Den här julen kommer att bli annorlunda, men vi tar den som det blir. Känns så bra att han kan få vara hemma i sitt rum omgiven av 26 av alla hans flygplan han byggt under alla år. Han började bygga flygplan i tidiga tonår. Nu är han 83 och det var inte längesen han byggde det sista.
Nu vill vi bara att tiden han har kvar ska bli så bra det bara går.


4 kommentarer:

 1. Men vauv va fina vantar!o ser attd du stickat Tuula sockan också..eller tågsockan som den också heter. Ja det är inte roligt då ens föräldrar blir äldre..o inte mår bra sen, hoppas att det blir ett bra slut som du säger..min pappa fyller 83 till sommaren. sköt om dej, kram

  SvaraRadera
 2. Tittade in för att njuta av allt fint du åstadkommer. Tråkigt med din pappa men får man önska så är det så man vill avsluta sina dagar, omgiven av nära och kära i välkänd miljö.
  Kram /Kerstin

  SvaraRadera
 3. Så fina saker du har gjort, Det är ju bra för din pappa att han får vara hemma, om inte så kan det vara skönt för din mamma oxå.
  Ha det gott
  kram

  SvaraRadera
 4. Du gör så mycket fina saker Inger! Vad bra att ni får bra hjälp och så fint att er pappa får vara kvar hemma omgiven av er alla och sina flygplan. Hoppas ni trots allt får en fin jul!
  Kram Reidun

  SvaraRadera