onsdag 4 maj 2011

Har fått en Award...

...från Farmors Pyssel. Tack så mycket!
Jag är en dalkulla i den alltid bästa åldern med man, katt och tre utflugna söner varav en har fyra barn, så jag är farmor också.
Minns inte när jag lärde mej sticka o virka, men det är längesen. Dockkläder o grytlappar blev det en hel del av och som det finns lite kvar av i gömmorna. Tycker om att pyssla med annat också t.ex. smycken. Och min nya hobby, att färga garn. Men stickningen är nummer ett.
Jag jobbar halvtid på dagis och tycker det är perfekt tid att jobba då jag gärna vill orka med barnbarn också. Det blir väl inte så mycket pengar av det, men jag klarar mej och tid är också en rikedom.
Nu var det väl så att jag ska skicka en Award också. Men säjer som en annan bloggare att ni andra har gett mej så mycket inspiration, tips och trevlig läsning, så ni får den allihop.
Ha en skön försommar!

3 kommentarer:

 1. Grattis säger jag åt din award!! o jag tar åt mej om du delar ut åt alla.. haha;O)Så fina krokusar..jag har oxå såna på kommande.. o flere av dem har blommat ut..tex gula o en lila sort..såg nu ikväll at backsippan hade knoppar..kikka

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas du får en trevlig helg
  kram

  SvaraRadera
 3. ja visst är jeans roligt att sy av,,Jag har ju ett drös av jeans..som jag har så tänkt att sy till nått. Väskan skall jag ge åt en kompis som fyller(har fyllt). Mina gullvivor har jag köpt som pyttesmå plantor..de är väl 2 -3 år nu.Ha en bra fredag..

  SvaraRadera