måndag 2 maj 2011

Varit hemma...

...från jobbet några dagar förra veckan. Ganska längesen det hände men lyckades få feber. Nåt jag inte haft på 5 år. Men immunförsvaret ska väl uppdateras ibland så nu kanske jag klarar mej ett tag igen. Umgås ju med små personer så gott som dagligen som håller på att skaffa sej ett immunförsvar så rätt som det är åker man på nån ny bacill.


Fick lite UFO:n klara då i alla fall. Strumpor av mitt eget färgade garn, en sommarsjal i lingarn och en hjärtekatt vid namn Filip. Han blev klar idag, därav namnet.

5 kommentarer:

 1. Hejhopp!
  Jag tror du har varit väldigt aktiv den sista tiden. Det blir ju massar färdigt. Det är tur att det finns stickning att ta till när man blir sjuk. Min dotter som vickar på dagis har varit sjuk massor i vinter. Gillar allt du bloggat om denna gång. Vad roligt att också du har hamnat i sjalträsket. Det är så kul att sticka sjalar och pröva nya mönster. Den rosa sjalen var väldigt fin och mönstret kom fram bra i enfärgat. Ofta gör jag misstaget att ta ett alltför melerat garn till mina sjalar. Fint i härvan, men inte alltid lyckat som färdig sjal.

  SvaraRadera
 2. vilka fina saker du har gjort :))

  SvaraRadera
 3. Sjalen var mycket fin liksom det andra du gjort. Egen färgade garnet blev ju jätte fint.
  HA en bra dag
  kram

  SvaraRadera
 4. Så fin kissemiss..Sockorna va oxå fina likaså sjalen. Jag håller på men grytlappar, är in på min 5;e nu..skall ha dem till marknaden i sommar..Natti..

  SvaraRadera
 5. Hejsan
  du har något att hämta från min blogg
  HA det gott
  kram

  SvaraRadera