söndag 22 maj 2011

Ett litet...


... resultat av förra helgens garnshopping.

7 kommentarer:

 1. Hur gjorde du den undre sjalen jag har köpt liknande garn från Turkiet och lyckas inte förstå beskrivningen. Tacksam om du vill hjälpa mig.

  SvaraRadera
 2. snygga sjalar/halsdukar :) har oxå garn till den undre sjalen men gillade lixom inte konseptet...men reultatet är ju görsnyggt!

  SvaraRadera
 3. Heja, här går det undan. Två snygga sjalar. Att göra listan bara växer och växer.

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset jag har tittat på you tube men det stämmer inte med min beskrivning, där ska man plocka upp 8 maskhål efter varann så mycket förstår jag men jag ska göra ett försök efter din beslrivning och återkommer

  SvaraRadera
 5. Vilka fina sjalar du gjort, den trassel länst ned den skulle jag vilja ha mönster till.
  Riktigt häftig.
  HA det gott
  kram

  SvaraRadera
 6. fin blå sjal... o den undre är oxå häftig.. man tar ju bara i en ända på garnet o stickar ..på en affär i Vasa så visade hon hur det gick till... Jag har inte morsdag idag,,i Finland är det morsdag andra söndagen i maj..men tack ändå..fniss;O))) o så är det nå knasigt igen med att kommentera..häls nattugglan

  SvaraRadera
 7. tackar för häls.. ha en bra helg själv.. vi har ju oxå helg imorgon men inte på måndag då ni har röd dag..Men det kvittar nu om det är helg el inte då man är bonde så tycker jag att alla dagar är lika..man ska ju ut till djuren alla dagar..Men detta eviga regnande.. jag som skulle klippa gräset i jordgubbslandet o även gräsmattan..men man ska väl inte klaga,,pust.

  SvaraRadera